Teklif Al

OTOMOTİV

YAT - KARAVAN

STÜDYO - OYUNCU

GÜRÜLTÜDEN KURTULUN

Arabanızda, Yatınızda, Karavanınızda, Ses Odanızda Gürültüyü Sıfırlıyoruz.Arabanızda, Yatınızda, Karavanınızda, Ses Odanızda Gürültüyü Sıfırlıyoruz.

GOOGLE YORUMLAR

Yalıtım, araç sahibinin aracına yaptırabileceği en mantıklı, ve ömürlük yatırımlardan biridir. Ben de uzun araştırmalarım sonucunda toyota cross aracıma "dbsesyalıtımı" 'nda yalıtım yaptırmaya karar verdim... 3 ay önce yaptırdım.. dbsesyalıtım çalışanlarına ve Cengiz beye çok teşekkür ederim.. Cengiz bey bu konuda oldukça bilgili ve bilgisini de paylaşmaktan çekinmeyen biri... Aracına ses yalıtımı yaptırmak isteyen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...
Levent Tekin
Levent Tekin
2023-04-12
Hyundai İ20 aracım için kendilerini tercih ettim.Savaş usta sorduğum her soruya sağolsun hiç üşenmeden cevap verdi keza Cengiz bey de işini takip eden biri.Ben işlemler ve güler yüziçin kendilerine çok teşekkür ediyorum.Başka bir aracım olursa tekrar hiç düşünmeden tercih edeceğim yer burası olur.Kimsenin aklında şüphe kalmasın ben memnuniyetle ayrıldım gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Mustafa Senol
Mustafa Senol
2022-12-29
Cengiz bey ve savaş ustaya nezaketleri ve misafirperverlikleri icin tesekkur ederim. Biz kisa bir istanbul turu yaparken aracin islemlerinide halletmis olduk.
Yavuz bey
Yavuz bey
2022-09-17
Toyota Corolla aracıma ön-arka davlumbaz, bagaj ve kaput izolasyonu yaptırdım. Yalıtım yaptırmadan 1 hafta önce şehirlerarası yol yaptım (130-150 km/s hız) ve gelen ses seviyesiyle, yalıtım sonrası şehirlerarası yolda (130-150 km/s hız) gelen ses seviyesi arasında hissedilir derecede fark vardı. Ellerinize sağlık.
Burak Kutlu
Burak Kutlu
2022-07-24
İşlerini hakkıyla yapan. Kaliteli hizmet veren bir iş yeri. Tavsiye ederim....
mcatolye
mcatolye
2022-05-10
Dürüst ve işinin ehli kişilere kaliteli ürünlerle uygun fiyatlı uygulama yaptırabileceğiniz adres. Ses yalıtımıyla arabam segment atladı.
Samed Arslan
Samed Arslan
2022-05-06
Dacia lodgy aracıma ses yalıtımı yaptırdım. Gerçekten özenle yapıldığını yapılan her işlem sonrası gelen fotoğraflardan takip ettim. Fiyat performans olarak gerçekten çok iyi bir iş ortaya çıktı. Elinize sağlık. Metin bey in bu kadar ilgili olması takdire şayan
Ozan Yılgör
Ozan Yılgör
2022-05-04
2021 VW Caddy aracıma komple bagaj yalıtım yaptırdım işi özenle yapan ustaya ve işletmeye çok teşekkür ederim çok memnum kaldım.
UFUK KILIC
UFUK KILIC
2022-03-26
Kaliteli malzeme, mükemmel işçilik ve uygun fiyat yanısıra güler yüzlü ve profesyonel işletme ve çalışanları. Tüm araç yalıtım yaptırdım ve son derece memnunum. Tekrardan ellerine emeklerine sağlık!! Kesinlikle tavsiye ederim. 🙂
Hakan Erden
Hakan Erden
2022-03-24